Main menu:

Tor 1 juni

Soluppgång: 02:33
Solnedgång: 21:30

Sök på sidan

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Auberginedipp – gott till det mesta!

Fick ett recept av min väninna Michelle som är duktig på mat.

Testa gärna det här!

 

1 Aubergine 

1 gul lök 

3-4 vitlöksklyftor

olivolja 

100 g philadephiaost 

salt & peppar 

 

Halvera auberginen, lägg på plåt. Skär lök och vitlök i 

klyftor. Ringla olivolja över aubergine och lök. Kör i ugn 

ca 200 grader tills löken fått lite färg och auberginen är 

mjuk (som en övermogen banan ungefär).

 

Skrapa ur auberginen, lägg i matberedare tillsammans 

med lök. Kör till en smidig “gucka”, ha i philadelphiaosten 

och kör en stund till. Smaka av med salt och peppar. 

 

Suveränt till allt möjligt. Grillat kött, fisk, kyckling, kryddi- 

ga färska korvar, dipp till grönsaker, smörgåspålägg etc. 

Smaklig spis!

Kommentarer

Kommentar från Gittan
Tid: 2008-08-26, 21:30

Det var gott!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/8/b/8/lillhardalsvvo.se/httpd.www/wp-content/themes/wp-andreas01-sv/comments.php on line 77