Main menu:

Mån 20 september

Soluppgång: 05:41
Solnedgång: 18:13

Sök på sidan

september 2021
M T O T F L S
« maj    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Senaste uppdateringarna

Jaktregler uppdaterade

Jaktledare uppdaterat

Information om jakten och vindkaftparken finns uppdaterat i menyn till vänster under "Åndbergets vindkaftpark"

Styrelsen uppdaterad

Jaktstämman 2021 hölls 1 juli. 

Jaktstämma 1 juli 2021 
klockan 19.00 på Folkets hus
i Lillhärdal (utomhus)

Jaktstämman 2021 uppskjuten till 1 juli 2021
p.g.a. pandemin.

Styrelsen uppdaterad

Karta med vägar i 
anslutning till bygget av
vindpark finns under
kartor

Kartan är uppdaterad

Inägomarken i Sunnanå
är nu markerad i terrängen
och på karta. Karta finns
länkad under menyn Karta

Älgobs

Jaktledare Gå in på jaktrapport.se

 

Handla lokat och gynna byn!

Mat till jakten och din vistelse i byn finns på byns mataffär Härdalsbuda!

Öppettider: Mån-fre 8.00 - 19.00. Lör 10.00 - 15.00. Sön: Stängt

hardalsbuda.se

Lillhärdals Camping har en reception som säljer nödvändigheter. 0680-301 38

Bensin och diesel finns på Macken i Lillhärdal intill Värdshuset

Gynna våra lokala näringsidkare!

Om hemsidan

Sidan är producerad av Gittans idé & produktion Lillhärdal i samarbete med Jocke Lagercrantz/Härjedalsbild och medlemmar i Lillhärdals Södra Viltvårdsområde.

Auberginedipp – gott till det mesta!

Fick ett recept av min väninna Michelle som är duktig på mat.

Testa gärna det här!

 

1 Aubergine 

1 gul lök 

3-4 vitlöksklyftor

olivolja 

100 g philadephiaost 

salt & peppar 

 

Halvera auberginen, lägg på plåt. Skär lök och vitlök i 

klyftor. Ringla olivolja över aubergine och lök. Kör i ugn 

ca 200 grader tills löken fått lite färg och auberginen är 

mjuk (som en övermogen banan ungefär).

 

Skrapa ur auberginen, lägg i matberedare tillsammans 

med lök. Kör till en smidig “gucka”, ha i philadelphiaosten 

och kör en stund till. Smaka av med salt och peppar. 

 

Suveränt till allt möjligt. Grillat kött, fisk, kyckling, kryddi- 

ga färska korvar, dipp till grönsaker, smörgåspålägg etc. 

Smaklig spis!

Kommentarer

Kommentar från Gittan
Tid: 26 augusti, 2008, 21:30

Det var gott!

Skriv en kommentar